domingo, 16 de enero de 2011

SAGARRA F.S. 1 - 5 A.C.E.RIUDELLOTS

Pabellón de Santa Coloma de Gramanet    Domingo 16/11/2011 10:15 horas

ACE Riudellots: Diego, Nil (1), Buga, David, Jose (1),Quiño (1), Sensio y Marc Bosch (2)

GOLES 1ª PARTE: 0 - 1 Nil, 0 - 2  Marc, 1 - 2 SAGARRA ,....Descanso
GOLES 2ª PARTE: 1 - 3 Quiño, 1 - 4 Marc, 1 - 5 Jose,......Final 
 

Partido en la cuna del futsal catalán, una pista donde gusta jugar y ante un equipo de la zona media de la tabla pero que sabe a lo que juega.

El partido empezó con los dos equipos a media pista y un Riudellots que pronto se adelantó en el marcador, gracias a un trallazo de Nil. El Sagarra tenía mucha posesión de balón sin llegar a profundizar ni crear peligro sobre la portería de Diego, mientras que el Riudellots tampoco creaba excesivo peligro salvo tiros lejanos. Pero mediada la primera parte, tras jugada de banda, Marc marcaba el 0-2  cuando parecía que el equipo local pondría tierra por medio llegó un penalti innecesario de hacer y de los que no suelen pitarse pero que acabó con el 1-2 con el que se llegaría al descanso.

En la reanudación el Riudellots tuvo más presencia en ataque y creaba muchas ocasiones pero que no llegaba a culminar, pero tanto va el cántaro a la fuente que al final tenían que entrar, y mediada la segunda parte y de forma casi seguida llegaron el 1-3 obra de Quiño tras sentar al portero, y el 1-4 obra de Marc al segundo palo. Casi acabando el partido Jose puso el definitivo 1-5.

Tres puntos más que nos permiten afrontar los duelos ante St Andreu y Lloret, ambos en casa, sin conocer la derrota y con la moral por las nubes y los pies en el suelo.

Ánimo chavales a seguir así!

1.2.3 ACER!



EL PUNT DE VISTA DE .....DAVID QUIÑONES MISTER DEL JUVENIL A


Com has viscut el segon partit de l'any i quines penses que són les claus del resultat?
El partit ha estat dominat per nosaltres, però les sensacions no són del tot bones, amb equips de la zona mitja-baixa ens costa més jugar, per això intento motivar els jugadors perquè surtin al 100% i no es relaxin. Les claus de la victòria han estat les jugades a pilota parada i la bona defensa que realitzem gairebé a tots els partits, ja que adalt tenim molta pólvora.

Com has vist el teu equip? Destaques algun jugador en especial?
L'he vist una mica adormit sobretot en a primera part, però sense passar gaires problemes darrera. Avui m'agradaria destacar Marc Bosch, que essent cadet ha demostrat que té nivell per jugar en aquesta categoria, tb destacaria Jose i David Peradalta que sempre estan a un gran nivell, però per això mateix potser la noticia avui ha estat en Marc.

Quina opinió et mereix el contrari després d'aquest xoc?
El Segarra m'ha agradat força, tenen un equip jove i que saben al que juguen, tenen molta possessió de pilota però els falta finalització i experiència, però aquesta nomes s'aconsegueix amb el pas del temps. No tindran problemes per salvar-se.

Com veus la aferrisada lluita per el ascens? Com ho vius desde la teva posició a la banqueta?
La lluita serà molt dura fins al final, entre el Lloret, St. Andreu i nosaltres, després hi ha 3 equips que poden ser els jutges de la lliga però que ja han perdut forces punts. Crec que es decidirà en els partits directes. Des de la meva posició ho visc amb moltes ganes i m'involucro molt, sé que molts d'aquets nanus l'any que ve passen a sènior i seria una manera molt bonica de deixar les categories de base. I per altra banda seria un fet històric per al club, ja que per primera vegada en la història tindríem un equip a la divisió d'honor i ni més ni menys que el juvenil que és la categoria més complicada.

Que ens pots dir del proper rival a la lliga?
 Del St. Andreu puc dir que són un equip molt físic i amb bones individualitats, fan molt mal a la contra i pressionen tot el partit, i aquesta setmana treballarem en aquets sentit. Segur que serà un molt bon partit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario