domingo, 2 de enero de 2011

ENTREVISTA A DAVID QUIÑONES

ENTREVISTA A DAVID QUIÑONES ENTRENADOR DEL JUVENIL A


David, ara que arribem al primer terç del campionat, ens agradaria que responguessis a aquestes preguntes:



1.      El teu equip està complint les expectatives inicials?
Les expectatives inicials eren, tot i estrenar categoria, estar en possibilitat de lluitar per l’ascens fins l’última jornada. I a dia d’avui crec que anem per bon camí.

2.      Quina puntuació de 1 a 10 donaries a l’equip?
Un 8, ja que tot i no haver perdut cap partit crec que es poden millorar moltes coses encara.

3.      Que ha sigut el millor fins ara ?
De moment la defensa està funcionant molt bé, a dalt tenim molt potencial i no em preocupava tant abans de començar la lliga, però al darrera era on creia que podíem patir més. De moment encaixem menys d’un gol per partit i si seguim així tindrem moltes opcions.

4.      Que ha sigut el pitjor?
Que s’endugueren al nostre capità just abans de començar la lliga, això va crear un clima gens bo, però crec  que de moment no el trobem a faltar i alguns jugadors han donat un pas endavant i assumit més responsabilitats, així que per un altra banda també ens ha vingut bé.

5.      Com definiries el joc del equip fins ara?
Doncs la veritat és que per moments gaudeixo moltíssim del seu joc al igual que la gent que els ve a veure, hi hauria molts adjectius per definir-los però em queda amb aquesta idea global.

6.      Con definiries el nivell dels altres equips amb que heu jugat?
De moment la categoria m’ha defraudat una mica, crec k l’any passat a segona i inclús fa dos anys hi havia més nivell, tot i que encara no hem jugat amb els del grup de dalt. De moment només Mataró i Vilassar m’han semblat equips amb cara i ulls.

7.      Com definiries cada un del teus jugadors? (en un màxim de tres paraules)
No definiré els meus jugadors, aquesta és una opinió que em guardo per a mi, a final de temporada si voleu en tornem a parlar. De moment només et puc dir que n’estic molt content de tots, tan dels jugadors de l’A com els del B que venen a entrenar amb nosaltres i a jugar.

8.      Que creus que podeu millorar com equip?
Sempre es pot millorar, i a nosaltres ens resta molt camí per fer, el dia que cregui que no podem millorar serà el moment de posar punt i part en els nostres camins.

9.      Que creus que podeu millorar individualment?
La veritat es que tècnicament encara poden aprendre, però el marge més gran de millora a partir d’aquestes edats es centra en la tàctica, la col·locació a la pista, la presa de decisions, la temporització etc i veritablement en aquest aspecte encara ens queda molt per aprendre, però crec que respecte l’any passat hi ha hagut una millora important i d’aquí a final de temporada espero que continuïn millorant.

10.  Quines expectatives teniu per la resta de Lliga?
De moment seguir partit a partit com fins ara i a veure si podem estar en opcions de lluitar per l’ascens. Estic segur que dependrà de nosaltres i que el nostre pitjor rival som nosaltres mateixos, si fem les coses bé estarem a dalt segur.

No hay comentarios:

Publicar un comentario